Vârfuri și abisuri

  • Home
  • Vârfuri și abisuri
08 dec.

Joi, 15 decembrie 2022 @ Bastionul Blănarilor

19:00 Vârfuri și abisuri (Titlu original: Magasságok és mélységek) – AVANPREMIERĂ

Regie: Sándor Csoma, 2022

Ungaria // dramă // 98’

AP-12: Acordul părinților pentru copii sub 12 ani

Distribuitor: Filmtett Distribution

La sfârșitul lui mai 2013, o țară întreagă a urmărit cu nerăbdare știrile când primul cuceritor maghiar al Muntelui Everest, Zsolt Erőss (Zsolt Trill), a dispărut în Himalaya împreună cu însoțitorul său. Deși toți ceilalți sunt încă plini de speranță, soția sa Hilda Sterczer (Emőke Pál) anunță în transmisiune directă că nu este necesar să organizeze noi expediții de salvare. În primul său lungmetraj, Sándor Csoma, regizorul mai multor scurtmetraje de renume internațional, portretizează evenimentele petrecute din perspectiva soției lui Zsolt Erőss.

Trailer: https://www.youtube.com/watch?v=C-g6imOaPf8&t=18s

Petrece-ți timpul liber alături de Muzeul Județean Mureș și bucură-te de serile de iarnă cu două experiențe cinematografice speciale!

***

Muzeul Județean Mureș, în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Mureș, vă invită vineri, 9 decembrie, de la ora 19:00, la proiecția filmului CORSET și joi, 15 decembrie, de la ora 19:00, la proiecția filmului în avanpremieră VÂRFURI ȘI ABISURI. Proiecțiile vor avea loc în Bastionul Blănarilor din Cetatea Târgu Mureș. Intrarea se face pe baza biletului de vizitare a Secției de Istorie și Arheologie a Muzeului Județean Mureș, tarif unic de 12 lei. Rezervări: 0749.912.992 / pr@muzeulmures.ro